درباره نشریه

تاریخچه فصلنامه علمی علوم تربیتی از دیدگاه اسلام:

این فصلنامه با عنوان "مطالعات معارف اسلامی و علوم تربیتی" از سال 1391 با مجوز وزارت ارشاد آغاز به کار کرد. سپس با انتشار 4 شماره در سال 1394 با عنوان "علوم تربیتی از دیدگاه اسلام"  طی مجوز شماره 3/18/3341/  موفق به اخذ درجه علمی ـ ترویجی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردید. در سال 1398 از علمی ـ ترویجی به دوفصلنامه علمی تغییر یافت و در  آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حائز امتیاز (ب) شد. دوره انتشار این نشریه علمی با هدف چابک‌سازی و تسریع در انتشار مقالات پذیرفته شده پیرو مجوز اخذ شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از ابتدای یازدهمین سال انتشار (بهار 1402، شماره 20) از دوفصلنامه به فصلنامه تغییر یافت. هدف اصلی از انتشار این فصلنامه نشر پژوهش‏‏ های مساله محور در گستره علوم تربیتی (فلسفه تعلیم و تربیت، مدیریت آموزشی و برنامه ‏‏ریزی درسی، روان‏شناسی تربیتی و مشاوره) با رویکرد اسلامی است تا از طریق فراهم آوردن زمینه برای تبادل نظر و تضارب آرای متفکران و محققان این رشته، بستر تولید علم و نظریه‏ پردازی مبتنی بر آموزه ‏‏های اسلامی فراهم آید.

این نشریه در ازای دریافت مقالات و چاپ آن، هیچ هزینه ای را از نویسندگان دریافت نمی نماید.

دسترسی به مقالات فصلنامه علمی علوم تربیتی از دیدگاه اسلام  آزاد (OPEN ACCESS) است.

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.

فصلنامه علمی علوم تربیتی از دیدگاه اسلام به تبعیت از مصوبه مربوط به تهیه نشریه های علمی که به صاحب امتیازی دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) منتشر می‌شود؛ متعهد به اجرای داوری دوسو پنهان (Double-Blind Peer Review) است.

فصلنامه علمی علوم تربیتی از دیدگاه اسلام مطابق بیانیه بتسدا در خصوص انتشار دسترسی آزاد در 20 ژوئن 2003؛ به طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق Attribution-NonCommercial 4.0 International CC BY-NC 4.0  رعایت می‌کند.

عنوان

وضعیت فعلی مجله

فعال

نحوه داوری

مقالات به صورت محرمانه داوری می شوند (Double Blind Peer Review)

نوع دسترسی

دسترسی آزاد ( Open Access)

تحت گواهی

CC BY-NC

مشابه یاب

سمیم نور (http://www.samimnoor.ir)

نوع انتشار مقالات

چاپی و الکترونیکی

منبع درآمد مجله

در آمد مجله از طریق مؤسسات مرتبط و وقف تأمین می شود.

زمان پذیرش

4 تا 6 ماه